Wellness Sundsvall

Expo Stories i samarbete med Anna Modig presenterar stolt vår senaste lansering: Wellness Sundsvall! Mässan går av stapeln den 22-23 april på Gärdehov i Sundsvall. På Wellnessmässan får du träffa några av landets främsta inspiratörer, föreläsare, utställare och kreatörer inom områdena hälsa och wellness. Under två dagar ger vi dig möjligheten att skaffa verktygen för att bli den bästa versionen av dig själv. Köp din biljett redan idag!

Öppettider

23 april 2022 klockan 11:00-18:00

24 april 2022 klockan 11:00-16:00

Plats

Mässan sker på Gärdehov i Sundsvall.

Pris

Endagsbiljett: 75 kr + serviceavgift

Tvådagarsbiljett: 125 kr + serviceavgift

Mässan har ingen åldersgräns.

Mässan är kontantfri


Linus Johansson

Bindväven – Är det hemligheten till mjukare och bättre rörelse?

Visste du att bindväven finns i hela din kropp? Från topp till tå och från hud till ben.

Bindväven kopplar ihop alla dina celler med varandra och den har en mycket betydande betydelse för alla din rörelse.

Vill du förstå mer om din egen kropp och hur enkelt det är att börja röra sig smartare och mer effektivt? Vill du lära dig bindvävens tre unika egenskaper och hur de kan hjälpa dig att förstå var din potential i din kropp finns?

Då är du varmt välkommen att ta del av en spännande och underhållande föreläsning med Linus Johansson, leg fysioterapeut.

Du har möjlighet att köpa ett signerat exemplar av Linus bok Bindväv efter föreläsningen.

Aktivitetsytan – 15 min:

Rörlighet är en del av grunden till en hälsosam och väl fungerande kropp.

Välkommen att utforska lätta och roliga rörelser tillsammans med Linus. Ett pass att ta med sig hem och fortsätta utvecklas med.


Ingrid Demmelmaier

Vad säger forskningen om sambandet mellan fysisk aktivitet och hälsa?

I vilken utsträckning kan fysisk aktivitet förebygga ohälsa? Och vilka forskningsbaserade metoder finns om man vill förändra sina vanor kring fysisk aktivitet?

Ingrid Demmelmaier är forskare och docent i fysioterapi vid Uppsala universitet. Hon bedriver forskning kring fysisk aktivitet i olika patientgrupper. Ett forskningsområde av särskilt intresse är beteendeförändring – vilka strategier är effektiva för att stödja beteendeförändring när det gäller fysisk aktivitet?

Ingrid Demmelmaier undervisar på universitetet och föreläser även för patientföreningar och vårdpersonal.

Lasse Book

Training by BOOK

Head coach med ett cv längre än vad som ryms här. Han var en av de första som körde spinning i Sverige och han var med och startade upp såväl Idrottsskadecentrum som Kraftkällan. Lasses mål är att träningen ska vara tuff och hård, men den som känner honom vet att det alltid sker med ett mycket stort mått vänlighet.

Hur kan träning se ut egentligen, vad krävs för att utmana sin kropp? Lasse ger dig snabba lösningar som kan utövas i hemmet och på gymmet.

Han avslutar inspirationsföreläsningen med BRAK.

Vill du utmana din kropp och testa en del ur BRAK? Välkommen in och inspireras

BRAK står för Buk, Rygg, Armar och Knän och är en förkortning som används inom Sveriges försvarsmakt för att beteckna den fysiska träning man ofta börjar dagen med.

Sandra Norrbin

Hon är PT:n som hatade att träna

2013 visade vågen på 112 kilo, 40 kilos övervikt, och allt i vardagen var en ansträngning för Sandra Norrbin. Hon åt sig genom stressiga dagar och undvek all form av träning när hon bestämde sig för att det fick vara nog.

Ett år senare hade bra mat och träning blivit en självklarhet och hon vann tidningen ToppHälsas pris för Årets ToppPrestation 2014 för sin livsstilsförändring och förmåga att inspirera andra. Framtiden såg ljus ut och hon var på väg att bli personlig tränare när den stora livskrisen slog till.

En skilsmässa, ett par utmattningar och utmätningar senare hade hon förlorat allt och stod på randen till att bli hemlös. Var det dags att ge upp drömmen?

Föreläsningen om vägen från 112 kilo är full av humor och allvar, toppar och dalar, träningsvärk och personbästa men framför allt handlar den om hur du kan skapa förändring när allt verkar omöjligt och att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Idag är Sandra personlig tränare, kostrådgivare, sömn- och stresshanteringscoach och hjälper varje dag andra att må lite bättre än igår.Kajsa Kårwik

cert. skogsbadsguide
Skogsbad – närvaro i skogsmiljö

Välkommen att delta i en kort introduktion i vad skogsbad är, och hur det påverkar oss att vandra långsamt i den miljö vi är skapta för.Skogsbad kan bland annat stärka vårt immunförsvar, minska stress och oro samt göra oss smartare! Hur? Följ med så får du veta mer!

Fler föreläsare presenteras snart!

Här publiceras utställarlistan i samband med våra regelbundna utställarsläpp. Håll utkik på våra sociala medier för att få den senaste informationen först av alla!

Välkommen som utställare!

Expo Stories tillsammans med Anna Modig är glada över att få välkomna er att vara med på våra kommande Wellnessmässa i Uppsala!

Under mässans två dagar samlas olika aktörer inom träning, producenter och inspiratörer, för att möta en publik som vill inspireras och utmanas att nå sin bästa träning och sitt bästa månde.

Utställarna erbjuds att dels möta besökarna i en avslappnad miljö på vårt monterområde för lugna samtal och uppvisning av mindre produkter.

Men även kunna visa upp produkter och prova på aktiviteter i vårt demonstrationsområde. På demonstrationsområdet kan det bokas ut designerade ytor för just er produkt/sport eller en tid i vår pop-up träningssal för att ha prova-på pass.

 • Projektledare, logistik och stöd under mässan
 • Vår unika digitala plattform med app-integrerade kassasystem
 • Dina branschkollegor – mässan är en plats för att utbyta erfarenheter och kunskap
 • Möjlighet att delta i tävlingar och event med dina produkter för
  ytterligare exponering
 • Prova-på-aktiviteter där besökare får lära sig praktiskt
 • Marknadsföring i våra digitala kanaler
 • Program med föreläsningar och workshops
 • Rabatterade hotellboenden

Intresserad?

Öppettider

 • 23 april 2022 klockan 11:00-18:00
 • 24 april 2022 klockan 11:00-16:00


Plats

Mässan sker på Gärdehov i Sundsvall.


Pris

 • Endagsbiljett: 75 kr + serviceavgift
 • Tvådagarsbiljett: 125 kr + serviceavgift


Mässan har ingen åldersgräns. Observera att giltigt vaccinationsbevis är obligatoriskt för att få besöka mässan.

Mässan är kontantfri