Karriär på Expo Stories

Nedan finner du information om lediga tjänster på Expo Stories. Välkommen att kontakta oss!

Business Development Interns

Internship på Expo Stories i Uppsala – VT 2022 – Vill du ha ett internship på ett av Uppsalas snabbast växande startups?

Om Expo Stories

Expo Stories är ett nystartat och snabbt växande företag som arrangerar mässor över hela Sverige. Verksamheten startades 2020 med målsättningen att arrangera ett brett utbud av mässupplevelser. Vi skapar dynamiska upplevelser utöver det vanliga med en tydlig idé om att digitala hjälpmedel kan förstärka mässupplevelsen och fördjupa relationen mellan besökare och utställare. Vår verksamhet finns idag runt om i Sverige och fortsatt expansion väntar, därför söker vi nu 1-2 studenter för ett 3-6 månaders långt internship (längden kan anpassas efter dina studier och övriga förutsättningar) med start våren 2022.

Arbetsbeskrivning:

Ett internship på Expo Stories kommer erbjuda dig breda möjligheter och stort eget ansvar. Du kommer att vara i frontposition inom olika områden och få jobba med ett härligt gäng i högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Affärsutveckling
  • Projektledning av mässor tillsammans med kollegor
  • Marknadsföring
  • Finansiell analys och marknadsundersökningar


Vad vi söker:

Vi söker dig som studerar ekonomi eller industriell ekonomi och har studerat 1-4 år. Du ska vara en lagspelare men samtidigt gilla att ta eget ansvar och trivas i en startup-miljö. Har du erfarenhet av startups och/eller eventproduktion är det meriterande men inget krav. Du kommer att ha möjlighet att forma din egen roll men förväntas förstå och tycka om alla aspekter av startuplivet. Expo Stories ser detta som ett internship som med fördel kombineras med studier och vi kan därför vara flexibla med omfånget och platsen för ditt arbete. Normalt sett så arbetar vi i ett kontorshotell i centrala Uppsala och erbjuder dig en Covid 19-säker miljö om du önskar arbeta hos oss. Tjänsten är arvoderad.

Ansök snarast, då vi hanterar ansökningar löpande:

Din ansökan ska bestå av CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Annell-Berger på telefon  076-3085430. Ansökan skickas till  fredrik.annellberger@expostories.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Driven säljare sökes!

Expo Stories växer! Vi söker drivna säljare som vill vara med och skapa framtidens mässupplevelser med oss. Expo Stories arrangerar konsumentmässor över hela Sverige inom en rad områden – allt från mat och dryck till upplevelser och livsstil. Vår digitala plattform är en integrerad del av den fysiska mässan som lyfter besökarens upplevelse till nästa nivå. Vi är ett ungt och hungrigt bolag som tror på kraften i det fysiska mötet efter pandemin. Vårt arbete präglas av innovation, ambition och glädje – vill du vara med på resan?

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj mot företagskunder – du är driven, initiativtagande och engagerad. Vårt kontor ligger i hjärtat av centrala Uppsala. Individuell lönesättning tillämpas. Låter det intressant? Skicka ett mail med CV till  fredrik.annellberger@expostories.se Fredrik Annell-Berger, och berätta om dig själv.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!